Apgāds «Jumava» laidis klajā Elzas Rozes atmiņu grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgāds «Jumava» pašvaldību sērijas ietvaros laidis klajā Elzas Rozes atmiņu grāmatu «Bērnības atmiņas lauku jaunajā muižā (1903 – 1918)», informē izdevniecībā.

«Mūs ir apciemojusi veiksme, jo atmiņas par senajiem laikiem ir izlolotas un nonāks pie mums grāmatā par Saules ciemu, par cilvēku dzimtu gājumu, spēku un turpinājumu. (..) Mēs šo zemi, šo vēstures stāstu saņemam mantojumā, tas ir mūsu laika pamatos iebūvēts — no viņu sapņiem, pūliņiem, notikumiem un likteņiem. Mūsu atbildība ir par šodienas veikumu, un tas reiz būs vēsture. Ļaužu atmiņa ir tā, kas nodrošina spēku un izturību, apliecina vērtību un nozīmību par savu laiku caur dzimtu cilvēku likteņa gājumu. Dzimtas vietas vēstures apzināšana ir paliekoša vērtība un nozīmīga Latvijas 100 gadu pastāvēšanas sastāvdaļa. Viss ir svarīgs, un visam ir jēga, lai ceļš turpinātos,» atzīst Jaunpils novada Domes priekšsēdētāja Ligita Gintere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu