Kādi ir septiņi likumi piepildītam seksam?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgāds «Jumava» laidis klajā Pjēra Franka (Pierre Franckh) grāmatu «Mīlēt kaislīgi. Septiņi likumi piepildītam seksam», informē izdevēji.

Pjēru Franku latviešu lasītāji jau ir iepazinuši no grāmatām «Rezonanses likums», «Vēlēšanās, kas piepildās», «Laimīgas mīlestības formula», kā arī «Īsteno iecerēto bez piepūles», kas guvušas milzīgu atsaucību visā pasaulē.

Foto: jumava.lv

«Mūsdienu sabiedrībā arvien biežāk cilvēki apzinās, ka seksuālajā dzīvē jūtas neapmierināti un nepiepildīti. Daļa ar to samierinās, citi cenšas meklēt risinājumu. Šo piepildījuma sajūtu ir iespējams gūt vienīgi tad, ja tiek apmierinātas individuālās seksuālās vajadzības. Un kādas ir tavas seksuālās vajadzības? Vai uzskati, ka tas ir sekss no rīta līdz vakaram? Varbūt bieža partneru maiņa? Vai arī jaunu, eksotisku pozu un tehniku apguve? Ja šādi domā, tad esi tālu no patiesības. Šajā grāmatā Pjērs Franks apraksta, kā soli pa solim apzināties savas seksuālās vajadzības. Tā sniedz unikālu iespēju paša spēkiem izprast, mainīt un uzlabot savas seksuālās dzīves kvalitāti, lai intīmajā dzīvē justos patiesi apmierināts un piepildīts.» (Seksologs Artūrs Vāvere)

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu