Kultūrtelpās «Stropi» sezonas noslēgumā skanēs dzejas lasījumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kultūrtelpās «Stropi» pirmā sezona noslēgsies 9. septembrī ar dzejas lasījumiem muzikālās noskaņās, kas ir iekļauti arī Mūsdienu kultūras foruma «Baltā nakts» pasākumu programmā. 9. septembrī kultūrastelpā «Mans Ķengarags» pasākums «Siev. dz.» sāksies plkst. 17.00 un stundas garumā apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt Ingas Gailes, Marijas Luīzes Meļķes, Madaras Gruntmanes un Jeļenas Glazovas dzejas lasījumus pašu autoru izpildījumā. Dzeja skanēs pūšaminstrumentu pavadībā, ko atskaņos Agnese Uzule. Plkst. 19.00 šī pati programma būs skatāma kultūrtelpā «Mans Mežaparks».

Līdz sezonas noslēgumam Ķengaraga «Stropā» vēl var paspēt apmeklēt akordeona mūzikas vakaru, kas notiks 6. septembrī un tajā muzicēs Evita Dūra-Andersone. 8. septembrī ikviens interesents varēs vērot brīvrunātāja Abras performanci.

Savukārt Mežaparkā pirms sezonas noslēguma pasākuma būs iespēja piedalīties Toma Treiberga dzejas vakarā, kas notiks 7. septembrī.

«Kultūrtelpas «Stropi» šajā vasarā iezīmēja jaunas kultūras norišu un apkaimju iedzīvotāju tikšanās vietas Rīgā. «Baltajā naktī» vēl ir iespēja baudīt dzeju un īpašo dabas noskaņu kultūrtelpu apkārtnē pirms «Stropu» ieziemošanas līdz jaunajai sezonai», aicinot uz pasākumu, saka Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes priekšniece Baiba Šmite.

Sezonas noslēguma aktivitātes kultūrtelpās «Stropi» publicētas tīmekļa vietnēs www.kultura.riga.lv sadaļā «Aktuāli» un www.riga.lv sadaļā «Latvijai 100», kā arī sociālā tīkla facebook.com/kulturtelpasstropi kontā.

Radošās kultūrtelpas «Stropi» ir viens no Latvijas valsts simtgades projektiem, kas iekļauts galvaspilsētas programmā. Sezonas laikā «Stropos» kopumā notika ap 70 kultūras, mākslas, izklaides, aktīvā dzīvesveida un sporta pasākumi, kurus apmeklēja gan jaunieši un pieaugušie, gan seniori un ģimenes ar bērniem. Visas vasaras garumā kultūrtelpās bija izvietotas izstādes, kurās apmeklētājiem bija iespēja iepazīt Rīgas apkārtnes - Mežaparku un Ķengaragu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu