Klintones jaunie memuāri nonāk bestselleru topā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Otrdien ASV klajā nākušie Savienoto Valstu bijušās pirmās lēdijas Hilarijas Klintones memuāri, kuros viņa apcer savu neveiksmīgo prezidenta vēlēšanu kampaņu, nonākuši interneta veikala «Amazon» ASV pārdotāko grāmatu saraksta virsotnē.

Grāmatā «What Happened» Klintone atceras kampaņas izšķirošos brīžus, arī Federālā Izmeklēšanas biroja Džeimsa Komija lēmumu atsākt izmeklēšanu lietā par privātā e-pasta servera izmantošanu laikā, kad viņa ieņēma valsts sekretāra amatu.

Klintone pauž pārliecību, ka šā notikuma dēļ viņas kampaņa zaudējusi enerģiju un rezultātā vēlēšanās viņa zaudējusi republikāņu kandidātam Donaldam Trampam.

Klintone intervijās, reklamējot jauno grāmatu, uzsvērusi, ka ir diezgan kandidējusi un vairs to nedarīs, tomēr arī norādījusi, ka ASV «pakļautas riskam» un ka viņai jāturpina skaļi paust viedokli arī pēc sakāves novembra vēlēšanās.

«Es negrasos nekur iet. Man ir pieredze, man ir izpratne, man ir rētas, kas, kā es uzskatu, ir devušas man ne tikai tiesības, bet arī atbildību paust skaļi savu nostāju,» otrdien Nacionālajā Sabiedriskajā radio pavēstīja Klintone, kas arī kritizēja Trampa Krievijas un Ziemeļkorejas politiku.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu