No Kaseles uz džihādu - tēva cīņa par savu dēlu dzīvību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā Joahima Gerharda (Joachim Gerhard) darbu «Es to nepieļaušu», kas apraksta tēva cīņu par savu «Islāma valsts» nagos nonākušo dēlu dzīvību. Darbs balstīts uz patiesiem notikumiem.

Pēdējā oktobra svētdienā zvana telefons. Tā ir mana sieva. Viņa raud. Mūsu dēli esot pazuduši. Es viņu nesaprotu. Nolieku klausuli un zvanu Jonasam: «Kas noticis? Kur jūs esat?» — «Viss labi,» viņš saka. Tad Jonass beidz sarunu. Neilgi pēc tam mana sieva stāv pie durvīm, rokā divas atvadu vēstules: «Mēs dodamies uz Sīriju.»

Kad dēli pieņem islāma ticību, Joahims Gerhards, uzņēmējs no Kaseles, sākumā ir samulsis, taču tad samierinās ar to. Līdz abi puiši slepus dodas uz Sīriju un viņš caur WhatsApp uzzina, ka viņi «svētajā karā» ir gājuši bojā par Allāhu. Taču dēli ir dzīvi, un tēvs drosmīgi un apņēmīgi sāk cīņu, lai savus dēlus atgrieztu mājās.

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu