Apgāds «Jumava» izdod grāmatu «Kā dziedināt ar krāsām»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Jumava» atkārtoti iznākusi Teda Endrūza (Ted Andrews, 1952 – 2009) grāmata (no angļu valodas tulkojusi Ingrīda Krūmiņa) «Kā dziedināt ar krāsām» (How to Heal with Color).

Cilvēka un arī cilvēces dzīve nav iedomājama bez krāsām. Tūkstošiem gadu krāsas pielūdza simbolu veidā un izmantoja dziedināšanā, ar to palīdzību tika radīti mākslas šedevri.

Kā dzīvības, veselības, veiksmes un harmonijas pirmcēlonis krāsas piepildīja pasauli ar emocijām, enerģiju un skaistumu…

Savā grāmatā «Kā dziedināt ar krāsām» autors Teds Endrūzs veiksmīgi savienojis krāsu dziedināšanas teoriju un praksi. Šā iemesla dēļ grāmata noder kā izziņas materiāls arī cilvēkiem bez iepriekšējām zināšanām dziedināšanā ar krāsu.

Teda Endrūza grāmatā «Kā dziedināt ar krāsām» lasītājs varēs uzzināt par:

- krāsu vispārējo ietekmi un paņēmieniem, kā attīstīt personīgo krāsu uztveri un piemeklēt krāsas dziedināšanai vairāk nekā piecdesmit fiziskās veselības izpausmēm;

- populārākajiem krāsu dziedināšanas līdzekļiem, to lietošanas principiem un metodēm - krāsu projicēšanu un dziedināšanu no attāluma.

Elizabete Ozola, krāsu terapeite.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu