«Nīkrāce cauri gadsimtiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Jumava» pašvaldību sērijā iznākusi Dzintras Liekmanes grāmata «Nīkrāce cauri gadsimtiem (ieskats Nīkrāces pagasta un skolu vēsturē)», informē izdevniecībā.

«Nīkrāce ir īpaša vieta, kurā atmiņas nesaistās tikai ar dzīvi cilvēka mūža garumā, tās iekodētas nākamajās paaudzēs. Atverot šo grāmatu, lasītājs iepazīs sajūtas, ko izdzīvojuši nīkrācnieki vairāku gadsimtu garumā. Nīkrācē ļaudis ir kā Sudmalkalnu dižakmens - savu vietu atradis, tas nav izkustināms, bet pasaule apzinās tā vērtību. Šodiena prasa nesaudzīgu dzīves ritmu, tādēļ ir tik ļoti svarīgi atvēlēt laiku sev. Lappuse aiz lappuses lasītāju atvedīs uz vietu, kurā gribēsies atgriezties, lai vēstures vērtības padarītu mūs stiprus šodien,» tā Skrundas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Loreta Robežniece.

Foto: Publicitātes

Apgāds «Jumava» pateicas par sadarbību grāmatas izdošanā Latvijas Pašvaldību savienībai, kā arī Skrundas novada pašvaldībai.

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu