Radīts 2018. gada kalendārs grāmatu draugiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zīmols «BookiSh» laidis klajā kalendāru 2018. gadam, kura dizaina pamatā ir literatūras klasikas darbu ilustrācijas. Katru gada mēnesi rotā kāda pazīstama darba ilustrācija, piemēram, martu Džordža Orvela «Dzīvnieku ferma», novembri Ļeva Tolstoja «Anna Kareņina», savukārt gada noslēgumā Čārlza Dikensa «Ziemassvētku dziesma».

Kalendārs īpašs ar savu formātu, to veido A4 izmēra rāmītis un 12 attēli, viens attēls katram mēnesim. Un, kā jau rāmīti, to var likt gan pie sienas, gan novietot uz jebkuras virsmas, iekļaujot to telpā kā dizaina elementu, kas katru mēnesi priecēs ar jaunu attēlu.

Foto: Publicitātes

Bookish dizains ir vienkāršs un askētisks. Kalendāra ilustrācijas ir gan burtiskas, gan simboliskas, taču galvenokārt tās nes atmiņas un sajūtu par izlasīto. Ilustrāciju mērķis ir atgādināt par varoņiem, notikumiem un domām, kas radās lasot.

Kalendārs pieejams gan latviešu, gan angļu valodā.

Kalendārs nopērkams BookiSh mājaslapā.

bookishdesign.net

Kā arī drīzumā būs atrodams vairākos Rīgas dizaina preču veikaliņos.

BookiSh aktivitātēm var sekot līdzi Facebook lapā, kā arī Instagram un Pinterest kontos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu