Profesionālo literāro rakstniecību Latvijā pa 43 473 eiro turpinās attīstīt Rakstnieku savienība

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Latvijas profesionālās literārās rakstniecības tradīcijas apguves nodrošināšanu un attīstību arī turpmākos trīs gadus pa 43 473 eiro veiks Kultūras ministrijas (KM) konkursā uzvarējusī Latvijas Rakstnieku savienība (RS), informē KM.

RS būs jānodrošina rakstniecības tradīcijas apguves programma Rīgā un programmas sadaļas vismaz divos Latvijas reģionos. Tai, piemēram, jārīko regulāras radošās meistardarbnīcas literārās rakstniecības prasmju attīstīšanai un pilnveidošanai dzejā, prozā, dramaturģijā un citās rakstniecības nozarēs.

Tāpat RS būs jāveicina jauno literātu profesionālo izaugsmi un iesaisti gan Latvijas, gan arī starptautiskajā literārajā telpā.

Kā ziņots, RS uzvarēja arī 2014. gadā izsludinātajā KM konkursā, kā rezultātā, par līgumcenu 39 973 eiro apmērā nodrošinot profesionālās literārās rakstniecības tradīcijas apguvi un attīstību trīs gadu periodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu