Pasākumā «Rakstnieki bez robežām» ar stāstiem dalīsies Eiropas autori

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Festivāla «Prozas lasījumi» ietvaros nākamnedēļ norisināsies literārs pasākums «Rakstnieki bez robežām», kurā ar saviem stāstiem dalīsies pieci Eiropas autori, informē Francijas Institūtā. Diskusiju vadīs žurnālists Ansis Bogustovs. Pasākums notiks 30. novembrī no plkst.17.30 «NicePlace Telpa», Krišjāņa Barona ielā 21a, Rīgā.

Literātu apvienība «Rakstnieki bez robežām» uz Latviju ir uzaicinājusi piecus Eiropas autorus, kuri ir saistīti ar migrāciju - vai nu paši būdami migranti, vai arī nākuši no ģimenes, kurai ir no mītnes valsts atšķirīgas kultūras saknes - un tāpēc ir saskārušies ar divkultūru pieredzi.

Ar saviem stāstiem dalīsies, kā arī uz klausītāju jautājumiem atbildēs Giti Amiri no Dānijas, Maiks Koljērs no Lielbritānijas, Zinaīda Lindena no Somijas, Abāss Hiders no Vācijas un Emanuels Vilsēns no Francijas.

Lai ieskatītos dziļāk autoru stāstos un izprastu, kā divkultūru identitāte ietekmē viņu darbus, Eiropas Savienības Nacionālo Kultūras institūtu apvienība (EUNIC) Latvijā sadarbībā ar festivālu «Prozas lasījumi» uz šo diskusiju sēriju aicina ikvienu, kurš interesējas par literatūru, kā arī jebkuru citu interesentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu