«Islāmisti mūs pieveiks ar mūsu pašu likumiem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgādā «Jumava» iznākusi grāmata par reliģiju attiecībām «Aiz plīvura slēptās briesmas». Tās autore Vācijā dzīvojoša politiķe, feministu aktīviste, albāņu musulmaņu paaudzes sieviete Zana Ramadani. Viņa dalās arī savā personiskajā pieredzē. «Islāmisti mūs pieveiks ar mūsu pašu likumiem,» brīdina šās grāmatas autore.

Grāmatas pilnais nosaukums - «Aiz plīvura slēptās briesmas. Vara, kas piemīt musulmaņu mātēm, un briesmas, ko rada vāciešu tolerance».

No vācu valodas tulkojusi Ilona Burka.

Zana Ramadani ir vācijā dzīvojoša politiķe, feministu aktīviste, albāņu musulmaņu paaudzes autore. Ramadani grāmata «Die verschleierte Gefahr: Die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen» tika publicēta 2017. gada martā, tā kritizē islāmu un musulmaņu mātes. Atsaucoties uz vācu preses materiāliem, autore regulāri saņēmusi draudus no klasiskās musulmaņu kopienas, kuru vardarbības rezultātā zaudējusi gaidāmo bērnu.

Foto: jumava.lv

«Demokrātija ir vērtība, kas jāprot aizsargāt. Šļauganums un naivitāte, kas piekāpjas jebkuras brutalitātes priekšā, nav demokrātija, bet ir gļēvulība. Zanas Ramadani juridiski korekto un antropoloģiski precīzo Vācijas divkopienu sabiedrības aprakstu nepieciešams izlasīt ikvienam Latvijas cilvēktiesību speciālistam un politiķim/-ei, kas balso vai lemj par imigrāciju, bēgļiem un sabiedrības integrāciju,» tā Leons Taivans, Latvijas Universitātes profesors.

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu