Pieprasītākās 2017. gada grāmatas autors Račs laiž klajā jaunu grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valters Pelns

Ar sirsnīgu koncertu Liepājā atvērta Guntara Rača grāmatas «365» otrā daļa, kas visās grāmatnīcās pieejama no 2. februāra. Atgādinām, ka pirmā dzejoļu grāmata pagājušogad kļuva ne tikai par pieprasītāko pašmāju dzejas grāmatu, bet kopumā bija viena no pieprasītākajām.

Atzīmējot grāmatas izdošanu, autors kopā ar grupu «Saldās sejas» un īpašajiem visiem devies Latvijas koncertturnejā, un pirmais koncerts 2. februārī notika Guntara dzimtajā pilsētā Liepājā. Visas koncerta biļetes bija izpārdotas jau mēnesi pirms koncerta, un zāle bija pilnībā piepildīta. Kopā ar grupas «Saldās sejas» dalībniekiem Tomasu Kleinu, Uģi Tirzīti, Andri Alviķi un Jāni Narkevicu junioru uz skatuves kāpa arī Mārcis Judzis (Dzelzs vilks, Ryga), Ainars Virga (Līvi), Buks (Līvi), Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Aldis Žimants, Jānis Narkevics seniors un daudzsološā dziedātāja Katrīna Bindere, kurai tas bija pirmais koncerts pēc bērniņa piedzimšanas šā gada janvārī.

«Saldās sejas» izpildīja vairākas pilnīgi jaunas dziesmas, kuru pamatā ir dzejoļi no iepriekš pieminētās grāmatas. Arī Katrīna Bindere izpildīja pašas sacerētu dziesmu «Piespied stop», kuras pamatā ir dzejolis no grāmatas «365». Koncerta otrajā daļā skanēja hiti ar Rača vārdiem, aizraujot klātesošos un dziedot kopīgi ar visiem zālē klātesošajiem. Savdabīgie dziesmu un dzejas svētki noslēdzās ar dziesmas «Ozolam» kopkori un stāvovācijām.

Pirms koncerta, koncerta starplaikā un pēc koncerta autors sniedza autogrāfus un fotografējās ar koncerta apmeklētājiem.

Aplūko foto!

Koncerta īpašie viesi Cēsīs un Rīgā būs visi iepriekš pieminētie, kā arī savdabīgā ekoloģiskās mūzikas grupa «Ducele» un dziesminieks Renārs Veličko. Rīgas koncertā solījies būt arī grupas «Credo» līderis Guntis Veits. Iespējams, ka būs vēl kādi, vēl īpašāki viesi…

Nākamie koncerti paredzēti Kuldīgā (3.02) (biļetes izpārdotas), Cēsīs (4.02), Rīgā (7.02), Alūksnē (8.02), Rūjienā (9.02), Valmierā (10.02), Madonā (11.02) un Slampē (4.03).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu