«Jumava» atkārtoti izdod svēto lūgšanas - grāmatu «Sirdsmieru meklējot»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» visu konfesiju ticīgos cilvēkus iepazīstina ar vienā grāmatā «Sirdsmieru meklējot» apkopotām svēto lūgšanām, kas ir atkārtots un papildināts izdevums Raimondas Strodes sastādījumā.

Grāmatu veidojusi Raimonda Strode, mag. art., kura raksta: «Svētā Pāvila padoms «nezūdieties nemaz, bet jūsu lūgumi lai nāk zināmi Dieva priekšā ar pateicību ikvienā pielūgšanā un lūgšanā» (Fil 4,6) iedrošina mūs uzticēt lūgšanā savas ilgas, cerības un vajadzības. Ir saglabājušās bezgala daudzas svēto lūgšanas, kurās staro mīlestība un uzticība, paļāvība un sirdsmiers, brīnišķīgas lūgšanas, kurās atrodam vārdus, kas uzrunā mūsu sirdis un palīdz izveidot pašiem savu lūgšanu.»

Foto: Publicitātes

Lai šīs lūgšanas kopā ar svētajiem palīdz katram Jēzus sekotājam attīstīt kristīgo dzīvi visos tās aspektos tā, lai nostiprinātos izlīgšana un vienotība, patiesa sadraudzība un dāsna kalpošana, meklējot un atrodot, piedzīvojot un uzturot, daloties un izplatot to sirdsmieru, kuru cilvēkam vēlas dot pats Dievs, kas «mūs ar sevi caur Kristu ir samierinājis un ir uzdevis mums šai izlīgšanai kalpot». (2 Kor 5:18) Pr. Pauls Kļaviņš, Dr. theol.

«Kas grib vienmēr būt ar Dievu, tam vajag bieži lūgties un bieži lasīt. Jo, kad lūdzamies, paši ar Dievu runājam, bet, kad lasām, Dievs runā ar mums,» tā svētais Izidors.

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu