Apgādā «Jumava» iznākusi Jura Birša grāmata «Praktiskā fizika būvinženieriem»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jumava.lv

Apgādā «Jumava» iznākusi Jura Birša grāmata «Praktiskā fizika būvinženieriem», informē izdevēji. Grāmatas autors ir Juris Biršs tehnisko zinātņu doktors, Rīgas Tehniskās Universitātes docents, daudzu autoritāte būvniecības un remonta jomā. Vairāku grāmatu autors, zināms arī kā biznesa un būvniecības astrologs.

Šajā grāmatā «Praktiskā fizika būvinženieriem» autors Juris Biršs iesaka: «Lai reāli izvērtētu jebkura ēkas vai būves elementa tehnisko stāvokli, ir nepieciešams zināt tā temperatūras zonas, kā arī gaisa un mitruma sadalījumu elementā, ņemot vērā to fāzu sastāvu. Vissarežģītāk ir izzināt mitruma ietekmi, jo temperatūras gradienta gadījumā konstrukcijā veidojas ūdens tvaika difūzijas plūsmas, kas savukārt radīs mitruma pārdalīšanu (mitruma izmaiņas) vai pat mitruma kondensāciju un konstrukcijas papildu samitrināšanu. To var noteikt tikai ar būvfzikas metodēm.»

www.jumava.lv

Foto: jumava.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu