Ceļojumu sērijā «Aiz apvāršņa» iznākusi jauna grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Jumava» laidis klajā jaunu grāmatu tik populārajā ceļojumu grāmatu sērijā «Aiz apvāršņa» — «Klaidoņi ūdens pasaulē».

Grāmata tapusi kā atsevišķu stāstījumu kopums, kuru autori ir tādi populāri ceļotāji kā Pēteris Strubergs, Māris Gailis, Juris Lorencs, Harijs Sils, Linde Riņķe, Gints Barkovskis, Aija Ambrasa, Laine Pērse, Ainārs Kadišs... Par grāmatas izdošanu «Jumava» pateicas Alojas novadam, kā arī Pasaules latviešu klaidoņu brālībai.

Piedzīvojumu var izgaršot, ne tikai dodoties ceļojumā apkārt pasaulei, bet arī tepat — līdz Liepājai, kur ir skaistais Palmu līcis. Patīkamais satraukums, kas pārņem, iekāpjot laivā, jahtā, vilcienā, uzkāpjot uz vēja dēļa... Vai arī daudzsološā sajūta, kad datora ekrānā izlasāms paziņojums, ka lidojuma biļetes iegāde ir apstiprināta, tādējādi solot aizvest tur, kur nav būts, piedāvājot to, kas nekad nav mēģināts.

Foto: Publicitātes

Šoreiz kārtējā «Aiz apvāršņa» jeb «Klaidoņu sērijas» grāmata aicina lasītāju mesties zilo ūdeņu piedzīvojumā. Un tas nozīmē tik tiešām jaunus apvāršņus, salas un valstis, siltās dienvidu jūras, vēju un sauli, un, protams, arī sastaptos cilvēkus. Tas viss veido piedzīvojumu, kurā galvenajā lomā ir šīs grāmatas varoņi.

Vienojošais stāstu motīvs ir kāre pēc piedzīvojumiem, tieksme izzināt nezināmo. Un vēl — atgriezties un izstāstīt citiem, kas īsti ir aiz horizonta. Patīkamu un drošu ceļojumu visiem!

www.jumava.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu