"Pusnakts adītājs" uzbrūk atkal! (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Metro.co.uk

Ņūdžersijas štata pilsētā Keipmejā naktīs kāds nezināms cilvēks vietējā parkā ietērpj kokus un laternas daudzkrāsainos adījumos.

Kā raksta preses izdevums "Press of Atlantic City", pilsētas amatpersonas nezina, kas ir "nakts adītājs".

"Mēs nezinām, kas tas ir," sacīja pilsētas galva Pema Kaiterna.

"Teorētiski tas ir aizliegts. Policija to izmeklē, taču tas ir jautri un noslēpumaini."

Kaiterna piebilda, ka vairumam Keipmejas iedzīvotāju patīk "siltinātie" koki, kas ienes zilo, rozā, dzelteno, sarkano, violeto, zaļo un citas krāsas Vilbreiema parkā, kas parasti šajā gadalaikā ir visai neizteiksmīgs. Lai arī neviens nav pieteicis sevi kā "nakts adītājs", sociālā tīkla "Facebook" lietotāja "Salty Knits" profils ir pilns ar pozitīvām atsauksmēm. Turpat iespējams arī apskatīt vairākus desmitus fotogrāfiju ar "nakts adītāja" darbiem vai nedarbiem. Tiesa, spriežot pēc paša adītāja komentāriem, ar koku un laternu izrotāšanu nodarbojas vairāki cilvēki.

Kaiterna uzskata, ka nav nemaz tik slikti, ka šo cilvēku identitāte nav zināma. "Saglabāsim noslēpumu," viņa draudzīgi aicināja.

Vietējā māksliniece Daiena Flenegana izteikusi cerību, ka noslēpumainie adītāji atklās savu identitāti ikgadējā Zemeņu festivālā, kas šogad parkā norisināsies 5.jūnijā. "Mēs viņus dievinām. Mēs nezinām, kas viņi ir, taču mēs gribētu lai viņi iziet gaismā Zemeņu festivālā," sacīja Flenegana.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu