Kad visi gudrie būs miruši un paliks tikai idioti (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Ne gluži svaigi videojoki, bet, kā gudri ļaudis mēļo, uz dimantiem sūnas neveidojas. To pierāda gan amerikāņu komiķa Džo Rogana komēdijas sets, gan Krievijas leģendām apvītā Mr. Freeman multenīte.

Džo Rogans joko par faktu, cik patiesībā mēs zinām par tehnoloģijām un kas notiktu, ja pēkšņi visi gudrie cilvēki nomirtu un nāktos saprast, ka ne vella no šīs pasaules nesaprotam.

Brīdinājums - video derēs tikai angliski saprotošajiem!

Starp citu, par to uzņemta arī filma ar nosaukumu "Idiokrātija" ("Idiocracy"), kuras autors ir Miks Džadžs, vairāk pazīstams kā MTV populārā seriāla "Beavis and Butthead" autors.

Arī Mr. Freeman licis saviem faniem par šo tēmu aizdomāties, apskatot situāciju, kas notiktu, ja kāds no mūsdienu cilvēkiem nokļūtu 1000 gadu senā pagātnē ar flash atmiņas karti, kurā būtu visi mūsdienu civilizācijas noslēpumi. Ko tieši mēs varētu iemācīt pasaulei tajos laikos? Tieši ko mēs īsti mākam?

Brīdinājums - video derēs tikai krieviski saprotošajiem!

Mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties... Un ne tikai angļu vai krievu valodu.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu