Piedzēries serbs nejauši nogalina Ēģiptes haizivi-slepkavu (232)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: newsfall.com

Serbs Dragans Stevičs kļuvis par Ēģiptes varoni, jo nogalinājis haizivi, kura slavenajā Ēģiptes kūrortpilsētā Šarmelšeihā terorizēja tūristus, līdz šim ievainojot četrus un nogalinot vienu cilvēku, vēsta vietējie mediji.

Ēģiptes mediji vietējo varoni nodēvēja par Haizivs šeihu ("Shark El Sheikh") un pateicās viņam par tūristu sezonas glābšanu.

Serbu varonis gan bija pārāk piedzēries, lai atcerētos notikušo, taču kāds viņa draugs, kurš bija varoņdarba aculiecinieks, visu izskaidroja Belgradas medijiem.

Ielec ūdenī un trāpa haizivij

Steviča draugs Milovans Ubirapa pastāstīja, ka vīrietis pēc vētraini pavadīta vakara izlēma aiziet nopeldēties un, nonākot pludmalē, ieraudzīja diezgan augstu uzstādītu lēkšanas dēli, ko pa dienu bija izmantojuši nirēji.

"Dragans uzrāpās uz dēļa, palūdza man paturēt viņa alu, vienkārši ieskrējās un lēca. Es nepaspēju laikus reaģēt vai mēģināt viņu apturēt. Dragans augstu palēcās un gāzās jūrā, taču nebija liela plunkšķa, kā to varēja gaidīt," pavēstīja Ubirapa.

Pēc lēciena Stevičs izpeldēja krastā un pastāstīja draugiem, ka ir izmežģījis potīti un ūdens nemaz nav tik mīksts.

Uzkrīt plēsējai uz galvas

Izrādījās, ka Stevičs ir uzlēcis virsū haizivij, kura, iespējams, krasta tuvumā meklēja savu nākamo upuri. Vīrietis bija trāpījis haizivij tieši pa galvu, to acumirklī nogalinot. Ēģiptes policija haizivi atrada izskalotu krastā nākamajā rītā.

Patlaban bezbailīgais varonis atrodas vietējā slimnīcā, atgūstoties no saindēšanās ar alkoholu. Par šo varoņdarbu kūrorts ir piešķīris vīrietim iespēju atvaļinājumu Šarmelšeihā pavadīt bez maksas.

Komentāri (232)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu