Indiešu atbilde "Terminatoram" un "Transformeriem" (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

"Terminators" un "Transformeri" šķiet efektu pārpilnas asa sižeta filmas? Indieši tā nedomā. Piedāvājam efektīgāko kadru salikumu no 2010. gada filmas "Robots"!

Režisora Šankara (Shankar) filma "Endhiran" jeb "Robots" ir tieši tamilu industrijas ražojums, kas domāts kā ļoti tieša atbilde Holivudai. Zināšanai - tamili ir etniska grupa, kas runā tamilu valodā un apdzīvo Indijas subkontinentu, kā arī Dienvidaustrumāziju. Pasaulē dzīvo aptuveni 77 miljoni tamilu.

Jaunās filmas budžets ir apmēram 41 miljons ASV dolāru, un tā stāsta par kādu zinātnieku, kurš pēc savas līdzības uzbūvē ļoti apdāvinātu robotu vārdā Chitti. Pēdējais, protams, dodas pasaulē un sāk rīkoties pēc saviem ieskatiem... Galveno lomu attēlo indiešu kino superzvaigzne Radžnikants (Rajnikanth). Lente nu jau kļuvusi par hitu arī ASV apritē...

Pirms skatāties video, atgādinām - šis nav filmas reklāmas rullītis, bet gan efektīgāko kadru apkopojums. Ja esi nolēmis filmu tiešām noskatīties, tad šajā video būs atklāts jau pārāk daudz...

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu