Miss Universe Latvija 2005 Ieva Kokoreviča (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stāsta Ieva Kokoreviča, Miss Universe Latvija 2005, starptautiskā konkursa Miss Universe 2005 dalībniece:

– Šis gads man pagājis trauksmaini. Kā modele strādāju Ķīnā, Taizemē, Honkongā, Itālijā, kopā ar dažām Miss Universe konkursa dalībniecēm biju arī Seišeļu salās. Taču ar mūsu konkursa rīkotājiem es līgumu nenoslēdzu, jo nevarējām vienoties par nosacījumiem, mani neapmierināja, ka divus gadus nedrīkstēšu strādāt, būšu gan konkursa seja, taču atlīdzību nesaņemšu.

Tomēr piedalīšanās Miss Universe konkursā man deva atpazīstamību, iespēju tikt pie modeles darba vairākos kontinentos, sadarbojos ar žurnāliem, bildējos reklāmām. Eiropā gan šis konkurss neko daudz nenozīmē, vairāk Amerikā. Taču, kad parādi bildes, visi uzreiz atplaukst – o, mēs taču tevi redzējām! Taču būt modelei pasaulē nav tik vienkārši, vide ir daudz nežēlīgāka, negodīgāka, nekā spēj iedomāties. Es to vairs negribu darīt, tikai tad, ja būs konkrēts līgums ar noteiktu naudas summu.

Tāds nu šis gads bija – visu laiku ārpus mājām. Bija pat tā – braucu no Turcijas, iegriežos uz pusstundu Rīgā, vecāki man uz lidostu atved čemodānu, un es ceļoju tālāk. Šobrīd esmu citā ampluā, strādāju firmā, kas organizē aktīvo atpūtu. Piedāvāsim braukt ar bagijiem, kvadracikliem, motocikliem, turklāt ne tikai Latvijā, drīzumā došos uz Norvēģiju. Pagājušajā gadā iegūtais kronis man bija svarīgs, tāpēc nopirku biļetes uz Miss Universe Latvija 2006 pasākumu, ar draugiem izdomājām, ka derētu paskatīties. Piepeši vakar no rīta zvana organizatori un vaicā, vai es nevarētu uzvarētājai uzlikt galvā kroni. Tikai pasākuma dienā es to uzzinu! Tā nedaudz skumji.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu