Holivudas slavenības masveidā ārstējas no atkarībām video (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, ka Holivudā, īpaši jauno aktrišu vidū, ārstēšanās no atkarībām pēdējā laikā kļuvusi par modes kliedzienu, un tam sekojušas arī tādas aktrises kā Eva Mendesa un Kirstena Dansta.

Filmas "Spiderman" zvaigzne Dansta iestājusies slavenajā Jūtas štata rehabilitācijas klīnikā "Cirque Lodge", kur no alkohola atkarības jau ārstējas Holivudas skaistule Eva Mendesa, bet pagājušajā gadā tur no trakulīgās uzdzīves "atpūtās" skandalozā aktrise Lindsija Loena, vēsta laikraksts "The Sun".

Kāda labi informēta persona "The Sun" pastāstīja, ka Dansta, ierodoties klīnikā, bijusi ļoti emocionālā stāvoklī.

"Viņai steidzīgi nepieciešama palīdzība. Kad aktrise ieradās uzņemšanā, viņa izskatījās apreibinājusies un uzvedās pavisam dīvaini. Viņa bija ļoti satraukta un visu laiku raudāja. Šobrīd viņu piemeklējuši patiešām grūti laiki, taču, paldies Dievam, viņa ir vērsusies pēc palīdzības," sacīja informācijas avots.

Divdesmit piecus gadus vecā aktrise pagājušajā gadā izšķīrās no sava drauga, grupas "Razorlight" līdera Džonija Borela. Sandensas kinofestivālā decembrī klīda runas, ka aktrise piedzīvojusi nervu sabrukumu un izcēlusies ar dīvainu un ekscentrisku uzvedību.

Šīs nav vienīgās zvaigznes, kas pēdējā laikā mēģina apvaldīt savus dēmonus. Pagājušā gada nogalē reibumā tika pieķerta gan amerikāņu pusaudžu elks Miša Bārtone, gan seriāla "Lost" zvaigzne Mišela Rodrigesa, gan Silvestra Stallones bijusī sieva aktrise Brigita Nīlsena, gan aktrise Šona Janga.

Arī Losandželosas "zelta jaunatne", ieskaitot Perisu Hiltoni un Nikolu Ričiju, pagājušajā gadā paspēja paviesoties cietumā par auto vadīšanu reibumā, bet popzvaigzne Britnija Spīrsa rehabilitācijas klīnikā un jau šā gada sākumā - psihiatriskajā nodaļā.

Arī Holivudas vīriešiem neklājas vieglāk. Par dažādiem reibumā izdarītiem pārkāpumiem, pārsvarā auto vadīšanu, tikuši aizturēti un pat tiesāti: seriāla "24" zvaigzne Kīfers Sazerlends, komiķis Džons Gudmens, bijušā ASV viceprezidenta Ala Gora dēls, bijušais Vitnijas Hjūstones vīrs Bobijs Brauns, "Bon Jovi" mūziķis Ričijs Sambora, mūziķis Edijs van Heilens, kā arī "pludmales glābējs" Deivids Haselhofs, bet aktieris Ouens Vilsons, ciešot no atkarības, pat mēģināja izdarīt pašnāvību.

Šā gada 16.janvārī mūžībā aizgāja 25 gadus vecais aktieris Breds Renfro, kurš jau sen cīnījās ar atkarību no narkotikām.

Savukārt 22.janvārī no dažādu ļoti spēcīgu un atkarību izraisošu medikamentu pārdozēšanas mira talantīgais austrāliešu aktieris Hīts Ledžers.

Arī otrpus Atlantijas okeānam slavenībām nākas cīnīties ar atkarībām. 2007.gads bijis smags gan mūziķim Pītam Dohertijam, gan dziedātājai Eimijai Vainhausai, gan popmūzikas veterānam Džordžam Maiklam.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu