Meitene, pārdodot kleitu internetā, nejauši ievieto kailfoto (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no eBay.com

Kādai britu meitenei kleitas pārdošana populārajā interneta veikalā «eBay» beigusies ar pamatīgu izbīli - augšupielādējot sava apģērba foto, viņa nepamanīja sevi spoguļskatā, kurā vienīgais viņas apģērba gabals ir krūšturis.

«Ievietoju sludinājumu «eBay» sestdienas rītā un uzreiz atskārtu [par kailfoto], tāpēc atcēlu pārdošanu. Tas, ko neaptvēru, bija fakts, ka cilvēki joprojām varēja to apskatīt.

Paziņoju par to «eBay», un viņi bildi izņēma, taču tajā brīdī tā jau bija «izgājusi» internetā,» britu laikrakstam «The Sun» stāsta 21 gadu vecā Aimija Džounsa no Oksfordšīras.

«Tas ir tik apkaunojoši. Tā ir tik stulba lieta, ko izdarīt, un tagad visa pasaule būs redzējusi mani kailu,» viņa pauž nožēlu par izdarīto. Tajā pašā laikā meitene piebilst, ka viņas draugs Endijs par notikušo ir sajūsmā.

Tomēr par sev pievērsto uzmanību Aimija diezin vai varētu sūdzēties, jo viņas vēlme pārdot kleitu attaisnojās ar uzviju. Uzģērbjot jaku un nofotografējot to otrajā piegājienā ar sākumcenu 15,99 britu mārciņu vērtībā, kāds «eBay» lietotājs to iegādājās par 153,510 mārciņām! Nudien, nav slikts biznesa plāns...

Foto: Ekrānuzņēmums no eBay.com
Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu