Īgnais kaķis: man riebjas sava dzimšanas diena (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com/GrumpyCatHatesYou

Anekdote stāsta, ka internets mūsdienās līdzinās senajai Ēģiptei - tāpat kā toreiz cilvēki raksta uz sienām un pielūdz kaķus. Viens no šādiem pielūgsmes objektiem, Īgnais Kaķis (Grumpy Cat) jeb īstajā vārdā Tardara Sosa (Tardar Sauce), kas sociālo tīklu lietotājus uzjautrinājis ar savu allaž ērcīgo garastāvokli, nesen atzīmēja gada jubileju.

Interneta vietnē «Facebook» šim fenomenam veltītas vairākas lapas, un 4.aprīlī kaķis savā oficiālajā lapā publiskoja kārtējo foto (interneta valodā dēvētu arī par memi) ar parakstu, ka aizvadītais gads bijis visu laiku sliktākais.

Pa šo laiku īgnā paskata kaķis kļuvis par starptautiska mēroga slavenību, piedalījies vairākos TV šovos, pasākumos, kaķu barības reklāmās (skatīt video) un pat pozējis uz ietekmīgā žurnāla «Time» vāka.

Kā norādījuši ASV Arizonas štatā dzīvojošās kaķenes saimnieki Bundesenu ģimene - par spīti vienmēr pesimistiskajam paskatam, 99% gadījumu viņa ir pavisam normāls kaķis.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu