Gada populārākie virālie stulbingi (otrais top5) (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Selfiji jeb pašbildes ar mobilo telefonu ir izrādījusies dzīvotspējīga koncepcija. Kaut vai tāpēc vien, ka vārds «selfie» oficiāli iekļauts Oksfordas vārdnīcā. Šogad globālo tīmekli ir pāršalkušas jaunas selfiju mutācijas - krāniņš zeķē, selfiji «pēc seksa», jauni plankingi un «Harlem Shake», u.c. Jūsu uzmanībai desmit jauni stulbingi (sadalīti divos rakstos pa pieci), kas nodarbina cilvēku prātus 2014. gadā. Lūk, otrais top5. Tiesa, daļu no šiem stulbingiem «Youtube» radošā komanda ir radījusi mākslīgi, kas nav īpaši traucējis cilvēkiem šos stulbingus izmēģināt.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Tiranozaurisms (T-Rexing)

Tiranozaurs bija dinozaurs ar mazām priekškājām, kas bija ļoti vārgas un kam bija tikai divi pirksti. Tiranozaurisms būtībā ir mēģinājums paveikt ikdienišķas darbības ar cieši sasietām rokām, imitējot tiranozauru.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Deju kustība «The Wiggle Walk»

Deju kustība, kurā ceļgali jākustina tā, it kā tie būtu no želejas.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Baltais troksnis (White Noise)

Garlaicīgas sarunas laikā sāc neganti sīkt, radot monotonu «baltā trokšņa» skaņu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Tēlo balodi

Izveido domubiedru pulciņu un kļūsti par balodi.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Dejo un aplej sevi ar ūdeni

Dejo un aplej sevi ar ūdeni The Glub Glub Water Dance

Glub Glub Water Dance: An originally produced and choreographed song and dance, the Glub Glub Water Dance involves pouring water on yourself while flapping your arms and spitting out the water

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu