Kanādiete saņem vēstuli 45 gadus pēc nosūtīšanas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/restlessglobetrotter

Kādai kanādietei beidzot pienākusi vēstule, ko viņai pirms 45 gadiem sūtīja jaunākā māsa, otrdien vēstīja vietējie mediji.

1969.gadā rakstīto vēstuli ar pastmarku sešu centu vērtībā sūtījusi Annas Tinglas māsa, kura tolaik bija deviņus gadus veca.

Tā pienāca ietīta plēvē un ar Kanādas pasta atvainošanos par sūtījuma stāvokli. Par desmitiem gadu ilgo kavēšanos nebija ne vārda.

«Dārgo klient, mēs patiesi atvainojamies, ka jūsu sūtījums ir bojāts. Tādu mēs to atradām pasta plūsmā,» teikts vēstulei pievienotajā paziņojumā.

«Tingla kungam un kundzei» adresētajā sūtījumā bija norādīts tikai ielas nosaukums un nepareizs mājas numurs, sacīja Tingla. Uz aploksnes nebija norādīta ne pilsēta, ne province, taču vēstule tik un tā pienāca uz sievietes jauno māju Kalgari.

Pārvācoties Tingla pāradresēja visus viņai adresētos sūtījumus uz jauno adresi.

Tingla nezina, kāpēc vēstule pienākusi tieši tagad.

Vēstules sākumā ir dzejolis, ko meitene sarakstīja pēc tam, kad bija kādu laiku aizvadījusi pie Tinglas, palīdzot viņai pēc otrā bērna piedzimšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu