Sieviete vilcienā lauvu uzdod par mājas kaķi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda krieviete vilciena guļamvagonā ievedusi 50 kilogramus smagu lauvēnu, uzdodot to par mājas kaķi, ceturtdien paziņojusi policija. Milzīgā «kaķa» patiesā izcelsme nāca gaismā, kad tas sāka agresīvi uzvesties pasažieru vilcienā, kas devās uz Jekaterinburgu.

Lauvas mazuļa īpašniece «nespēja atrisināt situāciju, tāpēc dzīvnieku bija nepieciešams steidzami izolēt», norādīja policijas pārstāvis.

«Sākumā lauvas mazulis bija iesprostots būrī, taču vēlāk sieviete nezināma iemesla dēļ to izlaida,» ziņu aģentūrai «Interfax» pastāstīja policijas runasvīrs. «Kad bez uzpurņa pārvadātais dzīvnieks sāka uzvesties agresīvi, sieviete nespēja to kontrolēt. Viņa to ieslēdza kupejā un lūdza palīdzību vilciena apkalpei.»

Policijas pratināšanā sievietei tiks jautāts, kā viņai izdevies iedabūt vilcienā deviņus mēnešus veco lauvēnu, kas ceļošanai nepieciešamajos dokumentos bija reģistrēts kā mājas kaķis.

Likumsargi izjautās arī dzelzceļa darbiniekus, kā tie pieļāvuši dzīvnieka atrašanos vilcienā, kas ir bīstama pasažieriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu