Noskaties: pieci smieklīgākie dzērājvideo (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirms pāris dienām britu medijus pāršalca skandalozs video, kurā redzama kāda britu pusaudze, kura acīmredzamā alkohola reibumā Spānijas kūrortā Magalufā sniedz orālu baudījumu vairāk nekā divdesmit vīriešiem. Taču viņa noteikti nav vienīgā, kura pēc alkohola lietošanas nākamajā rītā sev uzdod pravietisko jautājumu: «Vai tiešām es kaut ko tādu darīju?» Lūk, pieci traģikomiski video, kuru galvenie varoņi ir manāmi «ieķēruši». Mēs, protams, aicinām jūs nelietot grādīgos dzērienus un mācīties no šo cilvēku kļūdām.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceļš uz nekurieni

Kāds japāņu uzņēmējs Londonas metro pamatīgi sasmīdinājis garāmgājējus, cenšoties nokāpt pa eskalatoru, kurš kustas pretējā virzienā. Visi klātesošo mēģinājumi palīdzēt vīrietim tikt uz pareizā ceļa ir nesekmīgi.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Jauniete kāzās

Piedzērusies jauniete tik aktīvi dejo un svin draudzenes kāzas, ka aizmirst, ka atrodas teltī, nevis striptīza klubā, kur var dejot ap stieni. Jaunās sievietes mēģinājums griezties ap stieni beidzas ar telts sabrukšanu un līgavai sadauzītu degunu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Dzērājodiseja

Baumo, kad aktieris Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) gatavojās Mārtina Skorsēzes filmas «The Wolf of Wall Street» («Volstrītas vilks») lomai, viņa iedvesmas avots bija šajā video redzamais veikala apmeklētājs.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā pret sienu

Alkohols aizmiglo skatu, tas mums labi zināms. Šajā video redzamais brits bija devies atpūsties uz Spāniju un nolēmis pilnīgi kails izskriet tenisa kortā. Vai tas viņam izdevās? Noskaties!

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Sarkanā kartīte tiesnesim

Šoreiz sarkanā kartīte uz laukuma jāparāda pašam tiesnesim.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu