Džordžs Bušs labdarības vārdā ļauj sevi apliet ar aukstu ūdeni (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais ASV prezidents Džordžs Bušs pieņēmis viņam labdarības akcijas ietvaros internetā izteikto izaicinājumu - uzliet uz galvas auksta ūdens spaini un ievietot video tiešsaistē. Kā nākamo viņš aicinājis savu priekšteci Bilu Klintonu.

Ar akcijas, kurā iesaistījušies daudzi pazīstami cilvēki, palīdzību tiek vākti līdzekļi cīņai ar amiotrofo laterālo sklerozi. Tā ir strauji progresējoša neiroloģiska slimība, kuras laikā notiek augšējo kustību neironu sairšana.

«Es nedomāju, ka apliešanās ar aukstu ūdeni ir prezidenta cienīga rīcība, tāpēc vienkārši izrakstīšu čeku,» Bušs iesākumā saka sociālajā tīklā «Facebook» publicētā video.

Tad bijušajam politiķim no mugurpuses pielavās sieva Lora un ar smaidu uz lūpām uzlej vīram uz galvas ledusaukstu ūdeni. «Čeks ir no manis, jo es negribēju sabojāt savu frizūru,» viņa teica.

Izaicinājumu pieņēmis amerikāņu rakstnieks Stīvens Kings, tehnoloģiju giganta «Microsoft» dibinātājs Bils Geitss, aktieris Čārlijs Šīns un vēl daudzi citi.

Nominētajiem cilvēkiem 24 stundu laikā jāuzņem atbildes video vai jāziedo nauda labdarībai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu