Pieķerts laupītājs sola pļaut upura mauriņu apmaiņā pret brīvību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Pieķerts mājas aplaupītājs vēlējies panākt ar īpašnieku neparastu vienošanos, solot pļaut mauriņu, ja tas neziņošot par viņu policijai, vēsta slavenību jaunumu žurnāls «People». Policija Sentpītersbērgā, Kalifornijas štatā, sacīja, ka 3. septembra naktī Džozefa Čihaka mājā ielauzās 25 gadus vecais laupītājs Braiens Remlijs. Čihaks pamodās no iebrucēja saceltā trokšņa. Pagrābis pistoli, viņš stājās pretī Remlijam.

Remlijs uzbruka mājas saimniekam, kurš divas reizes izšāva viņa virzienā, taču netrāpīja.

Šāvienu apstulbināts, Remlijs esot mēģinājis pierunāt Čihaku noslēgt savdabīgu vienošanos - ja mājas saimnieks neizsaukšot policiju, laupītājs piedāvājās nākamajā dienā atgriezties un nopļaut mauriņu. Čihaks atteicās.

Čihaka sieva Kolīna Traversa tikmēr no guļamistabas bija piezvanījusi policijai. «Manā mājā kāds ir ielauzies,» viņa teica zvanu operatoram. «Es dzirdēju šāvienus. Pie mums ielauzās jau pirms pāris nedēļām!»

Kad notikuma vietā ieradās policija, Čihaks bija piespiedis laupītāju pie zemes. Pārmeklējot Remliju, policisti atrada desmit centimetrus garu nazi.

Viņam tika uzrādīta apsūdzība par ielaušanos dzīvojamajā mājā un nosacīta soda noteikumu pārkāpšanu.

«Man droši vien būtu pieticis, ja viņš būtu nopļāvis manu mauriņu,» vēlāk jokoja policijas runasvīrs. «Bet šis vīrs gribēja sagaidīt policiju.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu