Indijā maratona laikā līderi veikuši četrus liekus kilometrus

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Indijā maratona laikā noticis kuriozs gadījums, kura laikā trīs ātrākie skrējēji veikuši četrus liekus kilometrus, paziņojusi Indijas prese.

Maratona līderi 16. kilometrā aizskrējuši garām «U» tipa pagriezienam. Sportisti tika apstādināti brīdī, kad nepareizajā maršrutā bija noskrieti jau četri kilometri.

Saprotot, ka skrējienu nav jēgas turpināt, sacensību dalībnieki no līdzjutējiem aizņēmās naudu, lai ar autobusu varētu nokļūt līdz finiša līnijai.

«Vietā, kur vajadzēja veikt pagriezienu, nebija skrējiena tiesnešu,» atceras viens no trim maratona līderiem. «Mēs turpinājām sekot mašīnai, kas brauca pa priekšu. Brīdī, kad uzzinājām par notikušo atgadījumu, bija par vēlu, lai turpinātu skrējienu. Neesmu uztraucies par neiegūto naudas balvu, bet esmu vīlies par notikušo.»

Šis gan nebija vienīgais haosa pilnais negadījums sacensību laikā. Pirms skrējiena daudzi sportisti nepaspēja iziet drošības pārbaudes, tāpēc, sākoties sacensībām, viņi vienkārši paskrējuši garām apsargiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu