Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Noskaties: tik daudz viskija nav izliets nevienā pašmāju klipā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reperis «4ii» (īstajā vārdā Viktors Bondars) kopā ar «tusu», kā viņš pats dēvē sev pietuvinātu draugu loku, radījis kliedzošu mūzikas video, kurā tiek plaši patērēts alkohols, konkrētāk viskijs, bet pavisam konkrēti - «Jack Daniels». «Es esmu pavisam vienkāršs čalis, kurš arī savā dziesmā atspoguļo savu būtību,» viņš atklāj TVNET. «Ja mēdzam kādā vīkendā iedzert viskiju, tad noteikti par to nekautrējos un droši varu to izmantot kā skanīgu piedziedājumu.»

«Jau no paša sākumā, būdams studijā, šai dziesmai piegāju pilnīgi brīvi un ar humoru. Prātā pat neienāca doma šo dziesmu pabeigt un to publicēt, kur nu vēl filmēt videoklipu,» atklāj reperis. «Patiesībā par rezultātu ir jāpateicas maniem draugiem, jo viņi, tā sakot, piedūrās un piespieda mani rīkoties tālāk.»

«Man nav nedz atkarības, nedz citas problēmas ar alkoholu, man vienkārši garšo viskijs, un manam tusam tā ir praktiski neatņemama sastāvdaļa,» viņš piebilst.

Mākslinieks klipa veidošanai piegājis ar humoru. «Galvenais mērķis ir sasniegts, patīk man un patīk maniem draugiem!»



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu