Rīgas Bebrs izdod dziesmu un nolemj piedalīties Eirovīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pagājušogad piedzīvojām dziedošo zirggalvju iznācienu, nu kārta dziedošajam bebram. Neskatoties uz sniegu un auksto laiku, Rīgas Bebrs ir gana aktīvs - viņš ir sacerējis un iedziedājis savu pirmo singlu - dziesmu «Mīlestība Rīgā», kas pat pieteikta arī dalībai 2015. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasē. Visticamāk, ne pārāk pārliecinošā dziedājuma dēļ dziesma neiekļūs finālā, taču mazliet pasmieties par šo ideju visi kopīgi varam gan.

«Man liekas, ka visi, kam nav slinkums, mētājas ar dažādām frāzēm un loka vienus un tos pašus vārdus dziesmās. Tas man ir apnicis, un tādēļ sacerēju kaut ko no sirds. Manā dziesmā plaģiātam nav vietas - tā ir īsts tīrradnis,» pārliecināts ir Bebrs.

Līdz šim Rīgas Bebrs bijis aktīvs sociālo tīklu lietotājs, rīkojis dažādus pasākumus Rīgā, meklējis garšīgāko koku, kā arī dejojis kopā ar «Rīgas Ziemošanās» apmeklētājiem un lielā talismanu gājiena dalībniekiem. Rīgas Bebrs pirmo reizi tika manīts Rīgā 2013. gadā, īsi pirms Rīga sāka gadu kā Eiropas kultūras galvaspilsēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu