10 brīnumbērni, kas «spridzina» Youtube

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Katrs cilvēks pasaulē ir īpašs un unikāls, bet ne katrs dzīvē spēj atklāt savus talantus un dotības. Tomēr ir tādi cilvēki, kas to spēj, pat būdami vēl pavisam mazi... TVNET piedāvā apskatīt 10 video, kas atklāj talantīgu bērnu pārsteidzošās prasmes.

 
Foto: Kadrs no video

Trīsgadīga snovbordista triki

Trīsgadīgs zēns ar sniega dēli ne vien prot noturēt līdzsvaru, bet arī slaidot (šļūkt pa reni) un lēkāt pa kalna tramplīniem.

 
Foto: Kadrs no video

Pusotru gadu veca meitenīte jau snovo

Meitenīte, kura tikko iemācījusies staigāt, spēj noturēt līdzsvaru arī uz sniega dēļa. Turklāt mazulei nav bail laisties lejā no kalna! Iespējams, jaunākā snovbordiste pasaulē.

 
Foto: video

Divus gadus veca vieglatlēte

Enerģijas pilnās meitenes centieni izpildīt to, ko dara pieaugušie vieglatlēti, ir prātam neaptverami... Jaunā censone patiesi izbauda savas sporta nodarbības. Iespējams, topošā olimpiskā čempione!

 
Foto: video

Ar autismu sirgstošs zēns - ģēnijs

12 gadus vecā puikas diagnoze ir autisms, taču viņam ir fenomenāla atmiņa. Jau divu gadu vecumā zēns sāka lasīt grāmatas, bet 12 gadu vecumā mācās koledžā ar kopā ar daudz vecākiem jauniešiem.

 
Foto: Kadrs no video

Brīnumbērni, kas jau agrīnā vecumā spēlē dažādus mūzikas instrumentus

Iepazīsties ar vairākiem brīnumbērniem, kuri, nesasnieguši vēl 10 gadu vecumu, jau talantīgi spēlē klavieres, ģitāru un vijoli. Viena meitene 10 gadu vecumā pārvalda balsi kā operdziedātāja. Savukārt kāds piecpadsmitgadnieks vada orķestri un komponē mūziku.

 
Foto: Kadrs no video

Piecgadīgs ģeogrāfs

Ardenam Haisam (Arden Hayes) ir vien pieci gadi, bet viņš jau pazīst un spēj nosaukt visas pasaules valstis un to galvaspilsētas!

 
Foto: Kadrs no video

Jaunietis, kurš runā 20 valodās

Neticami, bet šis jaunietis prot divdesmit valodas. Viņam valodu apguve nav tikai hobijs, bet dzīves jēga. Viņaprāt, valoda palīdz vairāk izprast citu valstu kultūras.

 
Foto: Kadrs no video

Vienpadsmitgadīgs puika spēlē koledžas basketbola komandā

... un zēna sapnis ir spēlēt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

 
Foto: Kadrs no video

Deviņgadīgais mākslinieks

Jaunais mākslinieks, britu talants, gleznu rada aptuveni stundas laikā. Viņa vārds jau ir pazīstams britu mākslas pasaulē, un pēc viņa darbiem ir liels pieprasījums.

 
Foto: Kadrs no video

Jaunākais šaha meistars pasaulē

Norvēģu zēns 13 gadu vecumā kļuva par šaha lielmeistaru. Viņš ir jaunākais šaha meistars pasaulē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu