Zviedrijā uzdarbojas šokolādes zagļi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas mazumtirgotāji pieļauj, ka valsts dienvidos uzdarbojas organizēta saldumu zagļu grupa, jo tiem nozagti šokolādes batoniņi tūkstošiem kronu vērtībā. No veikala «Ica» Skones reģionā šogad notikušas trīs zādzības, kurās nozagti šokolādes batoniņi apmēram 8000 Zviedrijas kronu (840 eiro) vērtībā.

Veikala īpašnieks Roberts Rērs intervijā vietējam laikrakstam «Kristianstadsbladet» sacīja, ka citi veikali ziņojuši par līdzīgiem gadījumiem, tāpēc saldumu zādzības varētu būt plaši izplatīta parādība.

«Klīst baumas, ka šokolādes batoniņi tiek sadalīti un pārdoti dažādos salikumos,» viņš teica.

Krišanstades policijas pārstāvis Mīkaels Pēšons sacīja, ka pēdējā laikā saņemtas sūdzības par šokolādes zādzībām vairākās Zviedrijas dienvidu pilsētās. «Pēc saņemtiem aprakstiem mēs varētu sasaistīt zagļus,» viņš sacīja. Tas apstiprinātu baumas, ka uzdarbojas viens saldumu zagļu grupējums.

Tā nav pirmā reize, kad Zviedrijā fiksēti ar saldumiem saistīti noziegumi. Šogad no vairākiem lielveikaliem tika nozagta košļājamā gumija 15 000 kronu (1575 eiro) vērtībā. Viens no aizturētajiem taisnojās, ka 3000 kronu (315 eiro) vērtās košļājamās gumijas nozadzis, lai «pacienātu draugus», tolaik vēstīja vietējā avīze «Smalands Dagblad».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu