Itālis pamet neuzticīgu sievu ar reklāmu avīzē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/vanf

Kāds itālis iegādājies pilnas lappuses izmēra reklāmas laukumu nacionālā laikrakstā, lai publiski nopeltu sievu par daudzajiem ārlaulības sakariem un paziņotu par šķiršanos.

«Pēc septiņiem laulībā pavadītiem gadiem es gribu visai Itālijai paziņot par tavu nicināmo nodevību,» pa visu laikraksta «Corriere della Sera» lappusi izvietotā reklāmā pavēsta vīrietis, kurš parakstījies tikai kā Enco.

Viņš apsūdzēja sievu Lučiju vairākos ārlaulības sakaros. Viens no tiem bijis ar Enco kolēģi, bet citi - ar Lučijas treneri sporta zālē, ar advokātu un interneta čata sarunu biedru, kura segvārds ir «real_macho» («īsts mačo»).

«Mūsu laulība ir beigusies. Es tevi pametu,» raksta pieviltais vīrietis.

Sociālajā tīklā «Facebook» viņš izveidojis kontu «Tuoexmarito» («Tavs bijušais vīrs»), kam ir vairāk nekā 4500 sekotāju.

«Pateicos cilvēkiem, kuri sūta man uzmundrinošas ziņas. Es gan labāk būtu izticis bez tām, ja vien man būtu izvēle. Sirsnīgs paldies jums visiem,» paziņoja vīrietis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu