10 jocīgas slavenību lietas, kas pārdotas izsolēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix, kadrs no video

Daudzi cilvēki pasaulē tirgo dažādas interesantas, pat jocīgas lietas interneta izsolēs. Tomēr ir arī tādas, par ko, iespējams, arī tu pabrīnīsies. Īpaši liels pieprasījums ir pēc jocīgām slavenību lietām. TVNET piedāvā apskatīt 10 dīvainu slavenību priekšmetus, kas par bargu naudu pārdoti interneta izsolēs.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Breda Pita (Brad Pitt) un Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) elpa burkā

Pēc slavenās filmas «Misters un misis Smiti» pirmizrādes, kad Breds Pits un Andželīna Džolija pa sarkano paklāju devās pie saviem faniem, kāds pielūdzējs pildspalvas un lapiņas vietā rokās turēja tukšu burku. Ticiet vai ne, Breds un Andželīna tajā iepūta elpu, bet vēlāk izsolē slavenību izelpas pārdeva par 530 dolāriem.

 
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: ap/scanpix

Džeroma Deivida Selindžera (Jarome David Salinger) tualetes pods

Džeroms Deivids Selindžers ir pasaulē pazīstams rakstnieks, grāmatu autors. Cik zināms, autoram patika vientulība, un vairāk nekā 50 gadus viņš dzīvojis samērā nošķirti no pasaules.

Pēc leģendārā rakstnieka nāves kolekciju tirgotājs nozaga Selindžera tualetes podu, ko vēlāk izsolē pārdeva par 1 miljonu dolāru.

Foto: publicitātes
 
Foto: Ekrānuzņēmums no eBay.com

Vila Vītona (Wil Wheaton) sasistā galda tenisa bumbiņa

Vils Vītons bērnībā piedalījās pasaulslavenajā filmā «Star Trek», ar ko kļuva slavens. Pēc kāda laika viņš izlēma atbrīvoties no liekām mantām, ko dzīves laikā iekrājis, un pārdot tās interneta izsolē.

Viena no šīm lietām bija sasista galda tenisa bumbiņa, kam Vītons pat devis iesauku Silas. Bumbiņu pārdeva kādai pielūdzējai par 1135 dolāriem.

Foto: publicitātes
 
Foto: ap/scanpix

Ronalda Reigana (Ronald Reagan) asinis

Bijušā Amerikas prezidenta Ronalda Reigana asinis izsolē sasniedza pat 10 tūkstošu dolāru lielu cenu. Jautājums, kā šīs asinis pie tirgotāja nonāca? Tas notika pēc neveiksmīga atentāta pret prezidentu 1981. gadā. Toreiz asinis tika nodotas slimnīcā. Un šīs pārdotās asinis ir tieši tās.

Foto: publicitātes
 
Foto: video

Aizkosta maizīte, ko ēda grupas «One Direction» dalībnieks

«One Direction» ir pasaulē populāra un iemīļota grupa. Tomēr reizēm šī mīlestība ir pārmērīga.

Kad grupa uzstājās Austrālijā, grupas dalībnieks Nials Horans (Niall Horan) nokodās no maizītes, ko iedeva kāds fans. Vēlāk šo pusēsto maizīti pārdeva izsolē par 99 tūkstošiem dolāru.

 
Foto: Youtube video

Skārletas Johansones puņķainais kabatlakatiņš

Protams, Skārleta Johansone (Scarlett Johansson) ir skaista sieviete, bet vakara šova laikā šņaukt degunu, turklāt to puņķaino lakatiņu vēlāk pārdot interneta izsolē nav diez cik skaisti. Tomēr kādam tas liekas skaisti, un Skārletas puņķus nopirka par 5300 dolāriem.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas karalienes Elizabetes Otrās (Elizabeth II) biksītes

Anglijas karaliene Elizabete Otrā spēj savu privāto dzīvi paturēt apslēptu sabiedrības acīm, taču viņas biksītes tiek tirgotas interneta izsolē.

Atklāts, ka karalienes biksītes 1968. gadā atstātas privātā lidmašīnā kādam bagātam baronam. Kad barons 2010. gadā gājis bojā, biksītes nonākušas izsolē.

Biksītes tika pārdotas par 18 101 dolāru.

 
Foto: ap/scanpix

Merilinas Monro (Marilyn Monroe) vēdera rentgens

Merilinai Monro rentgenogrammas kaklam, plecam un krūškurvim tika veiktas 1950. gadā. Vēdera rentgenuzņēmums pārdots par 45 tūkstošiem dolāru.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Britnijas Spīrsas (Britney Spears) grūtniecības tests

Grūtniecības tests tika pārdots, dziedātājai pat nezinot. Visticamāk, Britnija testu atstāja kādā viesnīcā, kur mitinājās kopā ar vīru. Laimīgais atradējs testu izsolē pārdeva par 5001 dolāru.

 
Foto: ap/scanpix

Viljama Šatnera (William Shatner) nierakmens

Ja tev iepriekš pieminētās pārdotās slavenību lietas likās vien nedaudz dīvainas, tad šī tevi noteikti pārsteigs. Filmas «Boston Legal» filmēšanas laikā Šatneram kļuva slikti. Viņš aizgāja pačurāt un - izčurāja nierakmeni. Kāds cītīgs vērotājs pēcāk nierakmeni paņēmis un ievietojis interneta izsolē.

Tomēr Šatners lūdzis to no tiešsaistes izsoles izņemt, vēlāk saņēmis savu nierakmeni atpakaļ, ziedojot 25 000 dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu