Zirggalvis atgriežas ar jaunu grāvēju «Kiss –Kiss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc maza pārtraukuma, kas pavadīts, slēpjoties no policijas, sabiedrībā atgriežas dziedošo zirggalvju apvienība jeb grupa «Horsemen» un publicē jaunu dziesmu un video «Kiss Kiss».

Zirggalvju «YouTube» kanālā ir apskatāms dziesmas video, kas ir veidots kā turpinājums iepriekšējam stāstam par divu bērnības labāko draugu, zirgu – Pipaļas un Klepera piedzīvojumiem. Zirgi ir izbēguši no zooloģiskā dārza. Šā stāsta sākums redzams grupas debijas videoklipā «Aii Emm Paalii», kuram sekoja nākamais videoklips «Etalons», kur Pipaļa, dodoties pie Klepera, pārkāpj Rīgas satiksmes noteikumus - brauc bez biļetes. Abi blēņdari tiek izsludināti meklēšanā.

Jaunās dziesmas video redzams šā stāsta turpinājums. Lai izvairītos no visur esošajiem policistiem un nenonāktu ieslodzījumā, zirggalvji nolemj maskēties, pārkrāsojot maskas. Tie alkst pēc jaunām izvirtībām un izklaides iespējām un aplaupa pie bankomāta stāvošu vīrieti. Abi zirgi, prieka pilni, dodas iekarot Vecrīgas klubus un nododas naktsdzīvei. Galvenais zirgu mērķis ir «izšaut raķetes». Jā, jūs sapratāt pareizi, ja vien esiet ieslēguši nerātno domāšanu.

Zirggalvji apgalvo, ka turpmāk savā kanālā publicēs ne vien dziesmu videoklipus, bet arī dokumentālus kadrus.

Dziesmu ierakstījis un producējis DJ Dween

Video filmēšana un montāža - Ivo Buģis

Dziesmu var lejupielādēt doremi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu