Dzelteno minionu purkšķināšanās ir izklaidējoša un smieklīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dzeltenais paklājs (jā, dzeltenais, nevis sarkanais) jau labu laiku kā izritināts, un visa pasaule elpu aizturējusi gaida 10. jūliju, kad uz lielajiem ekrāniem atgriezīsies dzeltenie dīvaiņi - minioni. Lūk, viens jauns gaidāmās animācijas filmas reklāmas video, kurā divi draudziņi Stjuarts un Deivs sarunājas minionu stilā jeb citiem vārdiem - dara stulbības.

Anotācija: Minioni uz šīs planētas dzīvo jau miljoniem gadu. Viņus vieno kopīgs mērķis – kalpot varenākajam saimniekam, kāds atrodams zemes virsū. Dinozauri, faraoni, Drakula, Napoleons – visi reiz bijuši minionu saimnieki. Īsu vai pavisam īsu laiku... Palikuši bez saimnieka, trīs minioni – apņēmīgais Kevins, dumpīgais Stjuarts un mazais Bobs dodas pasaulē. Trijotnes piedzīvojumiem pilnais un garais ceļojums aizved viņus no superaukstās Antarktīdas līdz Ņujorkai un noslēdzas Londonā - pie pasaulē pirmās superļaundares Skārletas Nomušītas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu