Britu dziedātājs, taupot naudu par bagāžu, lidmašīnā zaudē samaņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Britu popgrupas «Rewind» dziedātājs no pārkaršanas lidmašīnā zaudējis samaņu, jo uzvilcis mugurā visas savas drēbes, lai tādā veidā izvairītos no maksas par papildu bagāžu. 19 gadus vecais Džeims Makelvars (James McElvar) lidojis ar mazcenas lidsabiedrības «easyJet» lidmašīnu no Londonas Stanstedas lidostas uz Glāzgovu. Lidostā viņam paziņots, ka lidmašīnā viņš var ienest tikai vienu somu, bet par otru viņam jāpiemaksā 45 sterliņu mārciņas (63 eiro).

Lai izvairītos no papildu maksas, Makelvars nolēmis iztukšot savu mugursomu, uzvelkot visu tās saturu sev mugurā.

Dziedātājs devies uz lidmašīnu, saģērbies sešos T-kreklos, četros džemperos, divās jakās, šortos, trīs džinsos, divās sporta biksēs un divās cepurēs.

«Ļoti daudz drēbju. Bija ļoti grūti ieiet lidmašīnā. Man izdevās nosēdēt kādu vienu vai divas minūtes. Es vienkārši nespēju izturēt karstumu,» Makelvars tviterī dalījās savos pārdzīvojumos.

«Es stipri svīdu, un viņi man vairākkārt lika piesprādzēties, bet es to nespēju izdarīt. Tas bija murgs,» atklāja dziedātājs.

Tad jaunietim palika slikti, un apkalpe viņu noguldīja zemē un izģērba, pārvietojot guļus tukšā sēdekļu rindā, kur viņš stipri vēma un zaudēja samaņu.

Glāzgovas lidostā cietušo sagaidīja neatliekamās palīdzības brigāde, kas viņu nogādāja slimnīcā. Viņam sniegta palīdzība spēcīgas pārkaršanas dēļ, un vēlāk jaunietis palaists mājās.

Pēc sociālajos medijos saceltās kņadas «easyJet» izdeva paziņojumu, norādot, ka lidsabiedrībai ir liberāli bagāžas pārvadāšanas noteikumi - lidmašīnas salonā atļauts ienest vienu rokas bagāžu, taču tās izmēram vai smagumam nav nekādu ierobežojumu.

Tikmēr zemo cenu lidsabiedrība «Ryanair» nav laidusi garām iespēju iedzelt konkurentiem, ietvītojot padomu jaunajam mūziķim, ka, lidojot ar «Ryanair», viņš var nepārcepties un salonā ņemt līdzi divas somas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu