Kāzu runas laikā nozog dāvanas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bēdīgi beigušās kāzas Norvēģijā, kur sestdien divi neielūgti viesi nozaguši dārgas kāzu dāvanas, kamēr līgava un līgavainis izteikuši pateicību virtuves darbiniekiem par mielastu, ziņo «The Local».

Uz Lenes Marīes Logeides un Terjes Jūvika kāzu svinībām Brigja ciemata municipalitātes zālē bija ielūgti 80 viesi.

Tā bija diena, kuru atcerēties mūžīgi, taču, kamēr viesmīļi un citi darbinieki bija novērsušies, divi vīrieši ielavījās kāzu namā un nozaga vairākas kāzu dāvanas, tostarp sudraba galda piederumus, kurus bija izgatavojis vietējais uzņēmums «Hardanger Bestikk».

«Tas ir tik nepareizi. Tā bija mūsu īpašā diena, kuru plānojām vairāk nekā gadu, taču tagad visa uzmanība ir pievērsta zagļu pastrādātam noziegumam. Tas sāp visvairāk,» Logeide pastāstīja vietējai avīzei «Fjordenes Tidende».

Zagļus gan iztraucēja kāds kāzu viesis, kas runas laikā bija devies uz tualeti.

Neskatoties uz to, viņi spēja aizmukt savā sudraba krāsas «Audi», kurš bija atstāts ārpusē un kurā gaidīja vairāki nozieguma līdzdalībnieki.

«Tā rīkoties ir drausmīgi,» vietējās policijas darbinieks Tormods Vatums pastāstīja avīzei «Dagbladet».

Viņš teica, ka zagļi runājuši vietējā Nūrfjordu dialektā un viņus manījuši vairāki kāzu viesi.

Ne pārāk apmierināti, abi jaunlaulātie otrdien devās medusmēnesī uz Turciju.

«Ir labi, ka viņiem ir iespēja doties prom neilgi pēc šādas notikumiem un emocijām piepildītas nedēļas nogales,» avīzei «Dagbladet» stāstīja jaunās sievas tēvs Mange Logeide.

Kā atzina līgavas tēvs, meita esot priecīga, ka starp nozagtajām mantām nebija arī viņas vecmāmiņas vairākus mēnešus tradicionālajā stilā izšūtā galdauta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu