Bezpajumtnieks no sirds sadraudzējas ar kaķi un par to saraksta grāmatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/StreetCatBob

Pasaulē notiek arī pārsteidzošas lietas. Anglijā, Londonā starp cilvēku un kaķi radusies īsta draudzība. Un par to pat sarakstīta grāmata!

No šā gada 13. septembra uz vietu tavā grāmatu plauktā pretendē bezpajumtnieka Džeimsa Būvena (James Bowen) sarakstītā, jau izdotā un uz patiesiem notikumiem balstītā grāmata «Ielas kaķis vārdā Bobs» (A street cat named Bob).

Grāmata ir īpaša, jo ir balstīta uz patiesiem notikumiem un viegliem vārdiem izstāsta, kā izveidojās patiesa draudzība starp bezpajumtnieku un rudo, nedaudz apaļīgo runci.

Reiz Londonā dzīvojošais Džeimss uz ielas pamanīja traumētu kaķi. Cietušajam kustonim kautiņā ar citu runci bija nopietni savainota kāja. Daudz nedomādams, bezpajumtnieks kaķi aizveda uz veterināro klīniku.

Foto: facebook.com/StreetCatBob

Jūs domājat - par kādiem līdzekļiem tika veikta aprūpe? Džeimss ir ielu muzikants, spēlē ģitāru. Tas ir vienīgais peļņas avots. Bet ar to pietiek, lai palīdzētu.

Pēc aprūpes kaķis bezpajumtniekam ļoti pieķērās un sekoja līdzi it visur. Šobrīd Džeimss nevar iedomāties savu dzīvi bez Boba. Tā sauc runci, kam sniedza palīdzību, kad tā bija visvairāk nepieciešama. Viņi tagad ir nešķirami draugi, kas devis dzīvei cerību.

Foto: facebook.com/StreetCatBob
Foto: facebook.com/StreetCatBob
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu