Kaut kas nebijis! Koncertā fanam nokož ausi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nedēļas nogalē amerikāņu rokgrupas «Eagles of Death Metal» koncertā Toronto kādam fanam nokosta auss. Par notikušo pirmais sociālajos tīklos paziņoja grupas bundzinieks Džorma Viks, taču tagad viņa ieraksts ir dzēsts. Vēlāk ziņas apstiprināja mūzikas arēnas «Opera House» vadītāja Atēna Elinasa-Tauersa. «Es pati neko neredzēju, taču divu cilvēku starpā notika konflikts,» viņa atklāja. «Vīrietis, kurš to visu sāka, tika arestēts un viņam izvirzīta apsūdzība.»

Elinasa-Tauersa sacīja, ka kāda sieviešu dzimuma klausītāja pacēlusi ausi no grīdas un atdevusi to «Opera House» darbiniekiem. Nokostā auss glabāta ledū līdz laikam, kad ieradusies neatliekamā medicīniskā palīdzība.

«Kas tāds noticis pirmoreiz,» viņa teica. «Sākumā nemaz neticēju, kad man to pastāstīja.»

Kā jau ziņots, pagājušā gada novembrī terora aktā «Bataclan» koncertzālē Parīzē grupas «Eagles of Death Metal» koncerta laikā dzīvību zaudēja 89 cilvēki. Teroristu uzbrukumos pilsētā kopumā gāja bojā 130 cilvēki.

«Eagles of Death Metal» atsāka koncertēt šī gada februārī. Pirmais koncerts notika «Olympia» koncertzālē Parīzē. Grupa uz to bija uzaicinājusi «Bataclan» terora aktā izdzīvojušos fanus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu