Komisks video: ja gaļēdāji būtu veģetārieši?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī popularitāti ieguvis kāds asprātīgs video, kurā gaļēdājs un veģetārietis darbojas mainītās lomās. Proti, esam taču dzirdējuši veģetāriešu mūžīgās sūdzības par to, ka viņi tiek diskriminēti, veģetāro ēdienu piedāvājums nav pietiekoši plašs un vispār gaļēdāji ar savu «mežonīgo uzvešanos» bojā ne tikai apetīti, bet arī karmu.

Video autors ir komiķis JP Sears, kurš pazīstams ar daudziem līdzīga rakstura sižetiem sērijā «Ultra Spiritual Life». Savā jaunākajā video viņš izspēlē visus populārākos veģetāriešu argumentus, tikai no gaļēdāja pozīcijām.

«Jā, es vēlos tofu siera rullīšus, vienīgi es neēdu tofu,» viņš saka, izspēlējot situāciju kādā restorānā. «Vai jums ir kādi tofu siera garšas aizstājēji priekš manis? Piemēram, tofu garšas vista?»

«Tavi salāti man riebjas, uz tiem skatoties, es esmu pilnīgi zaudējis apetīti,» demonstratīvi atgrūžot šķīvi ar jēlas gaļas gabalu, galda biedrenei saka JP Sears.

«Nav tā, ka dārzeņu ēdāji ir slikti cilvēki, tie ir vienkārši briesmīgi ļaudis,» viņš ironizē.

Video ir angļu valodā! Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu