Kā izklausās populista Farāža balss basa pavadījumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Tā bija kļūda,» ar šādiem vārdiem britu sabiedrību nākamajā dienā pēc referenduma satriecis galvenais aģitators par Lielbritānijas aiziešanu no Eiropas Savienības (ES) Naidžels Farāžs (Nigel Farage). Intervijas fragments, kurā Farāžs saka, ka nav iespējams izpildīt solīto, aplidojis sociālos tīklus. Lūk, viena no interesantākajām šīs intervijas versijām, kurā kāds jauneklis, atdarinot Farāža balss intonāciju, pa virsu uzspēlējis basģitāru.

Atgādinām, ka viens no Farāža kampaņas būtiskākajiem balstiem bija solījums sabiedrībai, ka pēc izstāšanās no Eiropas Savienības Lielbritānijai vairs nevajadzēs tērēt naudu bloka budžeta uzturēšanai un ka tā to varēs ieguldīt pati savā kasē, īpaši nacionālajā veselības sistēmā, kur varētu ieplūst 350 miljoni sterliņu mārciņu. Tagad Naidžels Farāžs pavēstījis, ka tā ir viena no lielākajām kļūdām, ko pieļāvusi izstāšanās kampaņa, un ka tas nebūs iespējams.

Jau ziņots, ka Lielbritānijas pilsoņu vairākums ceturtdien, 23.jūnijā, notikušajā vēsturiskajā referendumā izšķīrās par Apvienotās Karalistes izstāšanos no ES. «Brexit» atbalstīja 51,9%, pret bija 48,1% balsstiesīgo iedzīvotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu