Katru dienu šis suns noiet 6 km, lai sasveicinātos ar cilvēkiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Visi ir dzirdējuši par Bruno! Šis ir tas suns, kas jau 12 gadus katru dienu veic četras jūdzes garu ceļu līdz pilsētai, jo viņam vienkārši patīk satikt cilvēkus.

Katru rītu ap saullēktu var novērot, kā šis suns iet pa Minesotas lielceļu uz pilsētu. Katru dienu viņš veic garo ceļu no savām mājām līdz Kāsas apgabala Longvilas pilsētai Minesotas štatā. Šajā pilsētiņā dzīvo mazāk nekā 200 cilvēku.

Bruno tiek uzskatīts par šīs pilsētas iemītnieku, kaut gan viņš tur nedzīvo.

Katru dienu viņš dara gandrīz vienu un to pašu, vispirms dodas uz delikatešu veikalu, kur apēd kādu gaļas gabalu, ko viņam veikala darbinieki iznes pa pagalma durvīm, pēc tam dodas uz rātsnamu, saldējuma veikalu un benzīntanku.

«Cik vien atceros, tā ir bijusi viņa ikdiena,» intervijā «KARE» apgalvoja Šārona Rousa, kas Bruno ierašanos pilsētā katru dienu vēro pa savas darbavietas logu.

Foto: Facebook

«Visi pazīst Bruno, tu vari nepazīt kādu citu pilsētas iedzīvotāju, bet noteikti pazīsi Bruno. Viņš šeit ir slavenība,» viņa piebilst.

Pēc pastaigas pa pilsētu Bruno dodas mājās pie saviem saimniekiem Debijas un Lerija Lavalē, kas apgalvo, ka suns viņiem esot nācis kā dāvana.

Bruno pie Lavalē pāra nonāca, kad kāds pieklauvēja pie viņu durvīm ar kucēnu rokās un teica: «Es atradu jūsu suni piebraucamā ceļa sākumā.» Lerijs esot atbildējis, ka tas neesot viņa suns, bet izlēma to paturēt. Drīz vien bija skaidrs, ka šis suns atsakās būt piesiets un tam patīk blandīties apkārt.

Ar laiku viņi pierada, ka saņem zvanus no pilsētas iedzīvotājiem, kas apgalvo, ka ir atraduši viņu suni, un atbild, ka Bruno vienmēr atrod ceļu mājup.

Foto: Facebook

Patriks Morans, kam pieder nekustamo īpašumu birojs Bruno veiktajā maršrutā, apgalvo: «Viņš nav suns, viņš ir brīvs gars.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu