Klintone piedalās Galifianaka šovā un uzreiz to nožēlo

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ASV Demokrātu partijas Baltā nama kandidāte Hilarija Klintone ceturtdien piedalījusies slavenību parodiju šovā, cenšoties piesaistīt gados jaunos vēlētājus. Šova «Between Two Ferns» vadītājs, aktieris un komiķis Zaks Galifianakis (Zach Galifianakis) intervijā Klintonei uzdeva vairākus neērtus un nepiemērotus jautājumus, piemēram, par grūtniecību un viņas laiku valsts sekretāres amatā, uz kuriem kandidātei bija grūtības atbildēt. Visticamāk, Hilarija intervijas laikā pie sevis nodomāja - ko es šeit daru?

2009. gada komēdijas «Paģiras» («The Hangover») zvaigznes tiešsaistes šovam ir daudz fanu, kas izbauda aktiera absurdos, agresīvos un diskriminējošos jautājumus. Tuvojoties 8. novembra vēlēšanām, Klintone piedalījās šovā, lai piesaistītu jauniešus, jo aptaujas liecina, ka tieši šīs paaudzes vēlētāju atbalsta viņai trūkst.

Viena no radījuma vadītāja piezīmēm bija par to, ka dažiem cilvēkiem viņa būs ne tikai pirmā sieviešu kārtas prezidente, bet arī pirmā baltādainā prezidente, uz ko Klintone varēja atbildēt tikai ar smaidu. Līdzīgu atbildi viņa sniedza uz jautājumu, vai viņa izteiktu vairāk rasistisku komentāru, redzot, cik ļoti tas veicina Republikāņu partijas kandidāta Donalda Trampa panākumus.

Klintone jutās nedaudz atvieglotāka, kad temats pārgāja uz viņas pretinieku Trampu, un uz jautājumu, vai viņa arī pārceltos uz dzīvi Kanādā, ja Tramps tiktu ievēlēts, viņa atbildēja, ka paliktu Amerikā, lai «nepieļautu ASV iznīcību».

Vadītājs interviju pabeidza ar nelielu atsauci uz Klintones e-pastu skandālu.

«Man bija prieks par šo sarunu, Klintones kundze. Mums vajadzētu vēl kādreiz satikties. Kā es vislabāk varu ar jums sazināties? Nosūtot jums e-pasta vēstuli?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu