Sieviete uzstāda jaunu Ginesa rekordu - 16 tērpi minūtē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskus apbalvojumus ieguvušais iluzionists no Malaizijas Marks Jongs (Mark Yong) un Pinkija Lū (Pinky Loo) ir uzstādījuši jaunu pasaules rekordu pēc iespējas vairāk kostīmu nomaiņā vienā minūtē. Svētdien notikušajā pasākumā Piramid parkā (Pyramid Square) Petalingjajas pilsētā mākslinieki uzstāšanos sāka ar burvju trikiem, pirms mēģināja uzstādīt jaunu pasaules rekordu.

Mēģinājumu vēroja cilvēku pūlis un pārstāvis no Ginesa pasaules rekordiem Riši Nats (Rishi Neth).

Viņi vēlējās lauzt iepriekšējo pasaules rekordu, ko uzstādīja burvju mākslinieks no Honkongas Li Xing Qi, kas vienas minūtes laikā nomainīja 14 kostīmus.

Rišī apstiprināja jaunā pasaules rekorda iegūšanu, kad pārliecinājās, ka viņi vienas minūtes laikā nomainīja 16 kostīmus. Viņš apgalvo, ka ir tikai viens galvenais noteikums, lai iegūtu pasaules rekordu, - katram kostīmam ir jābūt citādākam un vienīgais, ko viņi drīkstēja nemainīt, bija kurpes.

«Marks Jongs un Pinkija Lū sekoja norādījumiem. Mēs esam priecīgi, ka tika uzstādīts jauns pasaules rekords, jo ir pagājuši jau trīs gadi, kopš tika uzstādīts jauns pasaules rekords, tas notika 2013. gadā,» apgalvo Riši.

Viņš arī piebilst: «Mēs priecājamies, ka Marks un Pinkija padarīja savu valsti lepnu ar šo sasniegumu.»

Lū saka: «Mēs esam ļoti sajūsmināti, ka varējām to izdarīt. Mēs vēlamies parādīt, ka arī malaizieši var kaut ko sasniegt. Mēs to varam.» Viņa apgalvo, ka esot uzstājušies 20 valstīs, ieskaitot ASV, Maldīvu salās un Apvienotajos Arābu Emirātos, kā arī vairākās Āfrikas valstīs.

«Losandželosa ir viena no visnozīmīgākajām vietām kur mēs uzstājāmies. «Magic Castle» ir teātris, kur burvju māksliniekus ielūdz uzstāties,» apgalvo Jongs.

«Mēs redzam kā Datuks Lē Čongs Vejs (Datuk Lee Chong Wei) ar saviem panākumiem badmintonā padara valsti lepnu. Mēs vēlamies pasaulei parādīt, ka Malaizija var pierādīt sevi ne tikai sportā, bet arī citās jomās, piemēram, izklaides un maģijas jomā,» saka Jongs.

Pāris sāka trenēties jaunajam pasaules rekordam pirms trīs mēnešiem, bet paši apgalvo, ka tas jau deviņus gadus ir iekļauts viņu repertuārā.

«Mēs mēdzam trenēties pat piecas reizes dienā, bet pat tajās dienās, kad mums ir uzstāšanās, mēs vismaz vienu reizi cenšamies šo triku pamēģināt. Mūsu mērķis ar šo mēģinājumu lauzt pasaules rekordu ir parādīt: ja tu pietiekoši daudz trenējies un nepadodies, tad tev arī izdosies. Tikai nevajag padoties,» apgalvo Jongs.

Jongs un Lū jau ir ieguvuši vairākus apbalvojumus, piemēram, 2007. gada Malaizijas Iluzionistu sacensībās, 2011. gada Starptautiskajās iluzionistu ekstravagances sacensībās un Starptautisko Iluzjonistu sabiedrības balvu «Merlina apbalvojums» (Merlin Award) par ātrāko kostīmu nomaiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu