Arī «Daily Show» izsmej Spaiseru un Konveju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @dailyshow

ASV prezidenta Donalda Trampa preses sekretārs Šons Spaisers (Sean Spicer) kļuvis par īstenu virālu zvaigzni, kad savā pirmajā preses konferencē atklāti apgalvoja to, kas ir pretrunā ar realitāti, proti, komentējot, ka Donalda inaugurācija atspoguļota negodīgi, jo tā pulcējusi lielāko pūli ASV vēsturē - pusotru miljonu. Reāli fakti liecina, ka tie nebija vairāk par 750 000. Vēlāk mums tika apgalvots, ka viņš vienkārši sniedzis «alternatīvus faktus».

Šis vārdu salikums jau sacēlis pamatīgu vētru sociālajos tīklos, un daudzi cilvēki publicējuši savus «alternatīvos faktus», lietojot tēmturus #AlternativeFacts un #spicerfacts.

Uz šo alternatīvo, paralēlo realitāti, kurā dzīvo Tramps un viņa komanda, reaģējis arī politiskās satīras šovs «The Daily Show with Trevor Noah». Tā vadītājs Trevors Noa pasmejas ne tikai par Spaiseru, bet arī par Trampa vēlēšanu kampaņas vadītāju Keliennu Konveju (Kellyanne Conway), kuras ķermeņa valoda CNN intervijā liecina, ka viņa vienkārši melo.

Noskaties un secini pats!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu