Tīmekli pārņem jauns stulbings - dibenatsitiena izaicinājums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Pirms kāda laiciņa globālo tīmekli bija satricinājis «ledus spaiņa izaicinājums», proti, ledus spaiņa uzgāšana uz galvas. Tas bija pa spēkam gan jauniem, gan veciem, gan vīriešiem, gan sievietēm. Tad sekoja «Underboob Pen Challenge» jeb latviskojot - kāda priekšmeta (parasti tiek izvēlētas pildspalvas, zīmuļi vai kādi citi rakstāmpiederumi) noturēšana zem krūts, «Running Man Challenge» u.c. Nu kārta jaunam izaicinājumam #BootyFlipChallenge jeb dibenatsitiena izaicinājumam.

Ideja vienkārša - ļaudis (pārsvarā jau meitenes) ar savu dupsi mēģina atsist dažādas sīkas lietiņas un novirzīt tās grozā vai kādā traukā.

Šajā izaicinājumā jāpiedalās diviem cilvēkiem - viens ir atbildīgs par notiekošā iemūžināšanu un piespēles padošanu, savukārt otrs strādā ar pēcpusi.

Kā vēsta izdevums «The Mirror», izaicinājumu pagājušonedēļ mikroblogu vietnē «Twitter» aizsāka kāda meitene vārdā Sidnija.

Protams, savā dziļākajā būtībā šis ir kārtējais veids, kā meitenēm likt kameras priekšā pagrozīt dupsi. Mums nav iebildumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu