Zeltiņš 1. aprīlī iesaka izjokot pa telefonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Ja kāds vēlas izjokot pirmajā aprīlī, es varu ieteikt to darīt pa telefonu,» izdevumam «Vakara Ziņas» saka komiķis, TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš. Kā zināms, viņš bieži savos raidījumos ir izāzējis cilvēkus, telefona sarunā izliekoties par kādu citu.

«Pirmkārt, cilvēks sākotnēji nevarēs aizdomāties, otrkārt, ir daudzi veidi, kā joku zvans var būt patiešām veiksmīgs. Pats agrāk esmu neskaitāmas reizes zvanījis TV raidījumam «Sporta studija», lai uzdotu jautājumus viesiem. Reiz «Sporta studijā» bija futbolists Māris Verpakovskis. Piezvanījis jautāju, kāds ir Jāņa Rukša (leģendārs sportists, jo pārstāvēja dažādus sporta veidus - futbolu, basketbolu un hokeju) potenciāls konkrētajā sporta veidā. Māris loti izbrīnīti paskatījās un jautāja: «Kas ir Jānis Ruksis?»»

Jautāts, vai viņu pašu arī kāds varētu izjokot, viņš atbildēja, kas tas ir iespējams. «Iespējams. Ja es kādreiz atslābtu un nebūtu tam gatavs, mani varētu arī izjokot,» intervijā saka Zeltiņš.

Atgādinām pašu galveno - jājoko tā, lai otrs cilvēks neapvainojas un netur ļaunu prātu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu